Legendojen ja lohikäärmeiden ensimmäinen painos on nyt kaikki myyty joko suoraan pelaajille tai jälleenmyyjille – valtava kiitos!

Kun Jonas, Jukka ja Miska lähtivät seitsemän vuotta sitten vaeltamaan päättäväisinä käännösvalintojen soille ja peliteknisten ratkaisujen korpimaille, he osasivat toki aavistella, että matka olisi pitkä ja kivikkoinen, mutta mittakaava hahmottui silti vasta vähitellen. Tien varrelta löytyi mukaan myös uusia kumppaneita, jotka toivat seurueeseen kukin omat taitonsa, ja rohkaiseva palaute auttoi jaksamaan silloinkin, kun vihollisista kavalin, arki, uhkasi pistää kapuloita rattaisiin.

Nyt retkue on selvinnyt jälleen yhteen tienhaaraan, sillä Pelaajan kirja on löytänyt tiensä maailmalle ja saanut lämpimän ja kannustavam vastaanoton. Olemme häkeltyneitä ja onnellisia, emmekä olisi uskaltaneet edes unelmoida näin hienosta menestyksestä. On suuri juttu, että suomalainen roolipelikenttä on näin kannustava ja yhteisöllinen, ja tuntuu entistä mielekkäämmältä olla jatkamassa työskentelyä sen rikastamiseksi.

Kiitos siis jokaiselle kirjan ostaneelle, löllöä pelanneelle, matkan varrella kannustaneelle, virheitä bonganneelle, palautetta antaneelle ja yhteisöä rakentaneelle. Olette olleet korvaamattoman tärkeä osa retkueemme taivalta!

Pelaajan kirjan ensimmäistä painosta saa vielä seuraavilta jälleenmyyjiltä:

Fantasiapelit
Laiska Pelikaani
Puolenkuun Pelit

Vastaa