Legendoja & ladattavaa

Legendoja & lohikäärmeitä Pelaajan kirja on tuhti 320-sivuinen sääntökirja jossa on pelin säännöt, kaikki hahmonluonnista ja kattavat liitteet. Legendoja & lohikäärmeitä on kuitenkin pelinä paljon enemmän kuin vain yksi kirja. Tuemme peliä sisällöllä jota on sivumääräisesti julkaistu ilmaisena ladattavaksi enemmän kuin yhteenkään aiempaan suomenkieliseen roolipeliin. Haluamme tukea pelaajia tässä ja nyt, helposti heti saatavilla olevalla materiaalilla.

Hahmolomake

L&L hahmolomake helposti tulostettavassa muodossa

Pelinjohtajan paketti

77-sivuinen opas pelinjohtamisen saloihin ja omien seikkailujen tekemiseen. Sisältää ohjeistusta pelinjohtajalle sivuhahmojen kuin seikkailujen suunnittelusta, sekä monipuolisesti aarteita ja hirviöitä pitkäksi aikaa.

Erebuksen viisi holvia

Ropeconin 2022 hittiseikkailu ja ensimmäisen tason aloittelijaystävällinen esittely Legendoja & lohikäärmeitä pariin.

Traakinlyöjä

Kokeneemmille roolipelaajille suunnattu seikkailu, kokeneempia seikkailijoita, suurempia haasteita ja monipuolisemmin sääntöjä käyttävä kokonaisuus kuin Erebuksen viisi holvia.

Yksi vastaus artikkeliin “Legendoja & ladattavaa”

  1. […] Myrrys tarjoaa nettisivuillaan L&L:n pelaamisen tueksi pelinjohtajalle materiaalia, pdf-mudossa olevan hahmolomakkeen ja kaksi seikkailua. Lisäksi YouTubesta löytyy tekijöiden ohjevideoita hahmojen tekemiseen. […]

Vastaa