Myrrysmiehet oy

Myrrysmiehet oy on 2009 roolipeleihin keskittyvä kustannusosakeyhtiö . Sen tavoitteena on tukea roolipelien tekijöitä ja toimia omakustanteiden ja pienkustanteiden tukirakenteena.

Yrityksellä ei ole yhtään työntekijää, ja se tuottaa hyötyä suoraan pelien tekijöille.

Voisiko Myrrysmiehet kustantaa pelini?

Miksipä ei!

Käytännössä tähän liittyy kuitenkin muutama seikka, joista on hyvä olla tietoinen.

1) Myrrysmiehet ei varsinaisesti tuota tai kehitä pelejä. Jos siis tarvitset apua pelin saamisessa valmiiksi – tarvitset tukea joko toisilta pelien tekijöiltä tai joltain pelistudiolta. Autamme mielellämme  julkaisuanne löytämään oikean yhteistyötahon.

2) Myrrysmiehet ei pääsääntöisesti rahoita pelien julkaisua tai markkinointia. Tämä tarkoittaa sitä, että julkaisun on oltava tarvepainettu tai että julkaisulle löytyy ulkoinen rahoitus. Autamme mielellämme tässäkin asiassa.

Jos ylläolevat seikat saadaan ratkaistua – on hyvin todennäköistä että Myrrysmiehet voi toimia pelisi kustantajana.

Miksi käyttää kustannusyritystä?

Julkaisuun liittyy lähes aina jonkin verran hallintoa ja rahaliikennettä, jotka on helpointa tehdä yrityksen kautta. Tällöin yritys vastaa palkkioiden verotuksesta, mahdollista työnantajamaksuista, alveista ja muista veroista. Jossain tapauksissa myös painotalojen ja muiden toimijoiden työskentely on helpompaa yrityksen kautta.

Myös toiminimen tai yhdistyksen kannalta, voi olla helpompaa ja yksinkertaisenpaa käyttää ulkoista kustantajaa, joka voi hallinnoida ja tilittää hankkeen menot ja tulot erikseen.

Entä pelien jakelu?

Ensinnäkin: jos olet kiinnostunut vähittäismyymään tai jakelemaan Myrrysmiesten pelejä – ota yhteyttä. Mieluusti toimitamme pelejä myyntivarastoosi.

Muutoin Myrrysmiesten jakelu ja myynti on keskittynyt Ironspinen kanssa yhdessä kustannettuun ja vapaaehtoisten pyörittämään myyntipöytään Ropeconissa, sekä hyvin pienimuotoiseen suoramyyntiin verkkokaupasta. Jos haluat julkaisuasi jakeluun toista näistä reiteistä, ja et odota useiden kappaleiden vuosimyyntiä julkaisun jälkeen, keskustelemme mielellämme aiheesta.